Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Ultra Smart Pro-Collagen Eye Treatment Duo
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Ultra Smart Pro-Collagen Eye Treatment Duo


374.00 KM
261.80 KM
10mlŠIFRA 641628501601

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+26 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - ULTRA SMART Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Dva ciljana tretmana: hladni balzam za dan, koji smanjuje natečenost područja oko očiju i tamnih kolutova i krema za večernju energiju koja snažno hidrira kožu dok spavate.Klinički dokazano značajno smanjuje pojavu duboko urezanih linija i tamnih krugova u roku od 4 sedmice.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: Ujutro i uvečer nakon čišćenja.


SASTOJCI

ULTRA SMART Line Fighting Complex Formulisan sa mješavinom 3 snažne alge i narandžastom afričkom bulbinom za ciljanje pojave duboko postavljenih linija i bora, čvrstine i elastičnosti, za vidljive transformativne rezultate. ULTRA SMART trostruko ciljani dermalni kompleks Kompleks gust polisaharidom dizajniran da cilja na pojavu natečenosti ispod očiju i tamnih krugova. Takođe pruža efekat zatezanja kože. ULTRA PAMETNA Dermalna tehnologija sporog oslobađanja Trodimenzionalna matrica polisaharida pomaže u poboljšanju osjećaja elastičnosti i smanjenju pojave bora oko konture očiju.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE