Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Pro-Collagen Renewal Serum


182.00 KM

15ml



ŠIFRA 641628509928

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+18 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Nježni serum za lice zapomlađivanje kože. Učinkovita alternativa retinolu, klinički dokazano smanjuje pojavu bora i linija, istodobno hidratizirajući i podržavajući razinu vlage u koži. Serum za obnavljanje sadrži vrhunsku mješavinu alge Padine Pavonice i crvenih mikroalgi, ekstrakte lucerne i stevije koji donose rezultate slične retinolu bez iritacije. Napredna formula također umanjuje hiperpigmentacije, oštećenja od sunca i sužava pore za vidljivo čišći ten. Serum je dovoljno nježan za svakodnevnu upotrebu, a vaš će ten izgledati znatno mlađe, čvršće i obnovljenije


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba:Ujutro i uvečer nakon čišćenja lica. Aplicirajte 4-5 kapi seruma na dlanove, te nježno umasirajte lagano podižući kožu lica prema gore


SASTOJCI

Alternativni ekstrakti retinola Kombinacija ekstrakta stevije s galaktomananama iz lucerke, koji imaju blagodati poput retinola, smanjuju pojavu finih linija i bora i poboljšavaju osjećaj čvrstoće kože. Crvene mikroalge Dobivena uzgojem Porphyridium Cruentuma, ova crvena mikroalga ima jedinstvenu sposobnost stvaranja zaštitnog omotača oko sebe, koji se zauzvrat može iskoristiti da zaštiti kožu od gubitka vlage. Padina Pavonica Smeđa alga pronađena na obali Sredozemnog mora za koju je poznato da podržava osjećaj hidratacije.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE