Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Pro-Collagen Rose Facial Oil
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Pro-Collagen Rose Facial Oil


175.00 KM
122.50 KM
15mlŠIFRA 641628510290

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+12 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Dragocjeno ulje, sa ekstraktom engleske ruže Oleo, omekšava i smiruje kožu, zaglađuje izgled finih linija i bora za svjež, ozaren izgled.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: Ujutro i uvečer nakon čišćenja lica. Umasirati 3-4 kapi na lice , vrat i dekolte.


SASTOJCI

Oleo ekstrakt engleske ruže Ružine latice ručno ubrane u Velikoj Britaniji natopljene su uljem šafranike kako bi se stvorio ovaj dekadentni ekstrakt koji umiruje kožu. Padina Pavonica Smeđa alga pronađena na obali Sredozemnog mora za koju je poznato da podržava osjećaj hidratacije. Ulje sjemenki šipka Ovo ljekovito ulje pomaže u zaštiti lipidne barijere kože, ostavljajući kožu napunjenom, nahranjenom i hidratiziranom.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE