Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Take The Day Off Charcoal Cleansing Balm


97.00 KM

125 ML



ŠIFRA 192333149119

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+10 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

CLINIQUE SKINCARE


OPIS PROIZVODA

Nježan i učinkovit balzam za uklanjanje šminke s očiju, usana i lica na bazi japanskog drvenog ugljena koji se tokom čišćenja transformira u svilenkasto ulje.


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite balzam veličine novčića i protrljajte između prstiju. Nježno umasirajte (započnite prvo s očima) dok se ne otopi sav makeup. Dodajte malo tople vode i dodatno umasirajte. Isperite s toplom vodom. Za temeljito čišćenje kože, umijte lice s All About Clean – gelovima za lice.


O BRENDU

Clinique proizvodi odlikuju se najvišim standardima kvalitete, idealni i  nezamjenjivi za osjetljivu kožu. Brend nastao od strane dermatologa, 100% bez umjetnih mirisa, 7.200 je puta testiran svaki proizvod prije puštanja u prodaju. Prvi su izašli sa dermatološkim konceptom, a osmislili su i Clinique kompjuter, u vrijeme kad ta riječ praktički nije postojala. Takodjer, Clinique je prvi brend koji je imao proizvode  za svaki tip i za sve potrebe i probleme kože.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE