Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

The Scent Eau De Toilette


180.00 KM

50ml



ŠIFRA 737052972268

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+18 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

BOSS The Scent


OPIS LINIJE

BOSSova linija The Scent sa sobom donosi izvrsne note đumbira, egzotične maninke i kože, koje se otkrivaju se u ovim parfemima vremenom, budeći i zavodeći čula. Isprobajte ovu liniju za neodoljivi miris koji traje cijeli dan.


OPIS PROIZVODA

Boss je ponudio novi miris Boss The Scent EDT. Ponudom ove toaletne ode Boss nastoji istaći umjetnost zavođenja a koji se javlja kao perfektni balans između samopouzdanja i zavodljivosti. Ovaj Boss ističe ono što žene najviše žele - muževnog muškarca.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

Cvjetno-voćni miris čiji je glavni i osnovni sastojak tangerina.


O BRENDU

Hugo Boss njemačka je kuća mode i stila života, koju je 1924. osnovao Hugo Boss. BOSS i HUGO predstavljaju dva brenda koja se jasno razlikuju po svom modernom stilu, ali ispunjavaju iste visoke standarde kvalitete, inovativnosti i održivosti. Boss kao bezvremenski, moderan i elegantan učinit će svaku ženu i muškarca izazovnim, dok će Hugo kroz moderni casual stil osigurati nekonvencionalnu privlačnost za sve trendsetere. Porijeklom iz Metzingena, gdje se i danas nalazi, ova tvrtka nudi više modnih linija i dodataka pod temeljnim brandovima Hugo i Boss. Marka Boss nudi sljedeće linije: Boss Black, moderna klasična odjeća i najširi asortiman proizvoda; Boss Orange, jedinstveniji i boemski u stilu; Boss Selection, muška odjeća high-end; Boss Green, fokusirajući se na sport i aktivno trošenje. Marka Hugo poznata je po stilovima mode naprijed, evropskog utjecaja. Tvrtka proizvodi mirise u suradnji s Proctor & Gamble Prestige. Mirisi za muškarce i žene nude se pod robnim markama Boss i Hugo. Prvi miris bio je Boss Number One za muškarce, lansiran 1985. godine. Najstarije izdanje nastalo je 1985. godine, a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE