Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

L´eau Par Intense Pour Femme Eau De Parfum


135.00 KM

50ml


ŠIFRA 3274872289604

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

LEAU PAR


OPIS LINIJE

Kenzo Takada, japanski dizajner s malo ekscentričnosti, stigao je u Pariz 70-ih. Inspiriran Istokom i Zapadom, izumio je živopisnu, energičnu i antikonformističku modu. Od 1988. godine, stvaranjem Kenzo parfema, Kenzo nas je obradovao pričama ispričanim kroz miris. Poezija s preokretom, redizajnirane prirode, nasmijane senzualnosti i stvarnih emocija nadahnjuju svaki novi miris. Uz energiju, smjelost i radost Kenza, svijet je prekrasan!


OPIS PROIZVODA

Dva su nova izdanja koja izlaze 2015. godine - L'Eau Kenzo Intense Pour Femme i L`Eau Kenzo Intense Pour Homme. Dizajn bočica međusobno se nadopunjuju i predstavljaju sklad između muškarca i žene. Miris je nadahnut snagom vode i intenzitetom privlačnosti. L'Eau Kenzo Intense Pour Femme najavljen je kao atraktivan, ženstven i senzualan miris.


SASTOJCI

Gornja nota je crvena jabuka;
srednje note su đurđevak, lotus i božur;
osnovna nota je pačuli.


O BRENDU

Kenzo je japanska modna kuća koju je 1970. osnovao dizajner Kenzo Takada. Kenzo je pohađao modni koledž Bunka u Tokiju - jedan od prvih učenika - i preselio se iz Tokija u Pariz 1964. 1970. osnovao je svoj prvi pariški butik, zvani Jungle Jap. Kenzo je zaslužan što japansku modu dovodi u ostatak svijeta, a njegovi jedinstveni dizajni predstavljaju spoj tradicionalnih japanskih linija s utjecajima prirode i multikulturalizma. Divizija Kenzo Parfums pokrenuta je 1987. godine, iako dokaz o najranijem parfemu Kenzo - King Kong iz 1978. godine, u skladu s temom "Jungle Jap", sugerira da je dizajner bio zainteresiran za mirise prije nego što je pokrenuo zasebnu diviziju za mirise. Prvo službeno izdanje Kenzo Parfuma bilo je film Kenzo za žene iz 1988. godine, miris čije je ime kasnije promijenjeno u ça poslan beau (što u prijevodu znači "lijepo miriše"). Od tada je ponuđena serija uspješnih mirisa za muškarce i žene, uključujući vodeći miris kompanije, revolucionarni Flower tvrtke Kenzo.Kenzo Parfums pridružio se višenacionalnom konglomeratu luksuzne robe LVMH 1993. godine, a Kenzo Takada službeno se povukao iz kompanije 1999. godine, iako se od tada ponovno pojavljivao kao dizajner uređenja doma i uređenja.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE