Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Boss Bottled Infinite Eau De Parfum


231.00 KM

100ML


ŠIFRA 3614228220897

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+23 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Boss Bottled


OPIS LINIJE

Linija namjenjena modernom i sofisticiranom muškarcu


OPIS PROIZVODA

Simbolizirajući muškarca današnjice, koji treba da se ponovno spoji sa svojim unutrašnjim ja, BOSS Parfums predstavlja novi miris Eau de Parfum: BOSS BOTTLED Infinite. Osvježavajući, ali ipak jak, miris ohrabruje muškarca da ostane na zemlji.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože, s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća, iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

Top note: mandarina, jabuka, cimet i kadulja; Srednje note: pačuli, ruzmarin i lavanda; Bazne note: maslinovo drvo i sandalovina


O BRENDU

Hugo Boss njemačka je kuća mode i stila života, koju je 1924. osnovao Hugo Boss. BOSS i HUGO predstavljaju dva brenda koja se jasno razlikuju po svom modernom stilu, ali ispunjavaju iste visoke standarde kvalitete, inovativnosti i održivosti. Boss kao bezvremenski, moderan i elegantan učinit će svaku ženu i muškarca izazovnim, dok će Hugo kroz moderni casual stil osigurati nekonvencionalnu privlačnost za sve trendsetere. Porijeklom iz Metzingena, gdje se i danas nalazi, ova tvrtka nudi više modnih linija i dodataka pod temeljnim brandovima Hugo i Boss. Marka Boss nudi sljedeće linije: Boss Black, moderna klasična odjeća i najširi asortiman proizvoda; Boss Orange, jedinstveniji i boemski u stilu; Boss Selection, muška odjeća high-end; Boss Green, fokusirajući se na sport i aktivno trošenje. Marka Hugo poznata je po stilovima mode naprijed, evropskog utjecaja. Tvrtka proizvodi mirise u suradnji s Proctor & Gamble Prestige. Mirisi za muškarce i žene nude se pod robnim markama Boss i Hugo. Prvi miris bio je Boss Number One za muškarce, lansiran 1985. godine. Najstarije izdanje nastalo je 1985. godine, a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE