1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Acqua Di Gio' Absolu Instinct Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Acqua Di Gio' Absolu Instinct Eau De Parfum

129.00 KM

40ml


ŠIFRA 3614272436480

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+13 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS LINIJE

Armani je 1996. predstavio svoj popularni muški vodeni miris Acqua di Gio. Skoro 20 godina kasnije, lansirana je nova verzija mirisa Acqua di Gio, elegantnih, prozračnih i dubokih tonova. Miris simbolizira spajanje morskih talasa sa crnim stijenama.


OPIS PROIZVODA

Predstavljamo Acqua di Giò Absolu Instinkt, inspirisan trenutkom kada se more susreće s najdragocjenijim drvetom. Otvarajući se s ikoničnim morskim notama Acqua di Gi´ta, parfem se miješa s bistrim srcem pačulija, presušivši se sa zaraznom dimnošću rođenom od strane ebanovog drveta, stvarajući dugotrajno bogatstvo na koži.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine morske note, limun i bergamot. Srce ovog parfema sastoji se od pačulija koji se miješa sa baznim notama ebonije i jantarovine.


O BRENDU

Giorgio Armani je pretočio svoj osjećaj za modu i svoju estetsku viziju u svijet mirisa, šminke i njege kože. Njegova Elegancija, bezvremenska sofisticiranost, nenametljiva jednostavnost i besprijekoran stil, odražavaju se kroz proizvode napravljene od najkvalitetnijih materijala


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE