Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Ensis Parfum Unisex Fragrance


345.00 KM

100mlŠIFRA 8016741202438

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+35 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS LINIJE

V Canto je djelo velikog stilskog opredjeljenja koje predstavlja emocionalno mirisno putovanje kroz priču o ljudskoj prirodi. Mirisi koje nosimo kao manifest naših najdubljih sklonosti, želje za istraživanjem našeg najdubljeg ja kroz evokativnu snagu mirisa. Miris postaje epski pratilac, poput onoga koji je Dantea vodio ulicama duše kako bi nam pokazao šta smo ili što ćemo postati. Priča o vječnom putovanju prema najčistijoj i najsmelijoj ljubavi koju je ljudska istorija ikad poznavala, a sada je zatvorena u "deset terci" parfema koji započinju priču koja tek treba da se ispriča.


OPIS PROIZVODA

Miris sudbine, on u sebe zatvara nadahnut neizbežnom prirodom stvari. U ovoj kreaciji sva su osjetila uključena u primamljivo letenje do slatkog gnijezda u nama samima.


SASTOJCI

Gornje note su cassis, zeleno lišće, maćuhica i bergamot;
srednje note su crna ribizla, jorgovan, đurđevak i bugarska ruža;
donje note su Metalne note, Kakao, mošus, pačuli i Amber.


O BRENDU

V Canto je djelo velikog stilskog opredjeljenja koje je emocionalno olfaktorno putovanje kroz priču o ljudskoj prirodi. Mirisi koje treba nositi kao manifest naših najdubljih sklonosti, želje da istražimo svoje najdublje unutarnje jastvo kroz evocirajuću snagu mirisa. Miris postaje epski pratitelj, poput onoga koji je vodio Dantea, ulicama duše kako bi nam pokazao kakvi smo i šta ćemo postati. Priča o vječnom putovanju prema najčistijoj i najhrabrijoj ljubavi koju je ljudska povijest ikad poznavala, a koja je sada zatvorena u "deset terceta" parfema koji započinju priču koja tek treba da se priča! Kad god Terenzijevi dočekani gosti dođu ih posjetiti u svoju palaču Svijeća, vole ih povesti u posjet dvorcu, gdje, zaštićeni tajnim tunelima ispod planine i moćnim zidinama, još uvijek možete čuti odjeke vječnog ljubav Paola i Francesce. Čarobno i tajanstveno mjesto, šarmantno i uvjerljivo kao i mirisi stvoreni za ovu kolekciju zahvaljujući rijetkim i dragocjenim suštinama zbog kojih ih nošenje čini jedinstvenim i nezaboravnim iskustvom.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE