Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Nasomatto Black Afgano Eau De Parfum Unisex Fragrance


245.00 KM

30ml


ŠIFRA 8717774840061

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+25 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS LINIJE

Dizajnirani u Amsterdamu i napravljeni u Italiji, mirisi Nasomatto (što znači ludi nos) moderni su, bogati i žustri. Svaka kreacija visoko je koncentrirani ekstrakt parfema nevjerojatne trajne snage. Prezentacija svakog mirisa počiva na mirisu iznutra - prepoznatljive bočice u obliku kocke prekrivene su intrigantnim drvenim poklopcima iz cijelog svijeta. Absinth je magnetna mješavina zemljanih smeđih i svježeg drvenastog zelenila. Narkotična Venera bogata je mješavina tropskih cvjetova kojima vlada tuberoza. Mnogo proslavljeni Crni Afgano izaziva najkvalitetniji hašiš. Rezultat je potrage za pobuđivanjem posljedica privremenog blaženstva.


OPIS PROIZVODA

Black Afgano od Nasomatto je drveni, te aromatični miris za žene i muškarce. Parfem je kreirao Alessandro Gualtieri. Cilj mirisa je dočarati najbolju kvalitetu hašiša. Rezultat je potrage za pobuđivanjem posljedica privremenog blaženstva.


SASTOJCI

Gornje note su kanabis i zelene note;
srednje note su smole, drvene note, duhan i kafa;
bazne note su agarwood (oud) i tamjan.


O BRENDU

Mozak (i ​​nos) za Nasomatto je Alessandro Gualtieri, italijanski parfumer koji je stvorio mirise za Versace, Valentino, Helmut Lang, Fendi, Diesel i još mnogo njih. Gualtieri se u Njemačkoj školovao za umjetnost parfumerije i izgradio je uspješnu karijeru radeći s umjetnicima, niche brendovima i glavnim dizajnerima - ali nakon što su ga sve više i više odbijali zbog svojih radikalnih koncepata, odlučio je raditi sam. Gualtieri je osnovao svoj brend u Amsterdamu 2007. godine i nazvao ga Nasomatto (talijanski: 'ludi nos'). Prva serija mirisa objavljena je kasnije te godine: Hindu Grass, Duro, Narcotic Venera, Silver Musk i Absinth. U sljedećim godinama, još nekoliko mirisa pridružilo se postavi: China White (2008), Black Afgano (2009), Nuda (2010) i Pardon (2011). Deseti i posljednji miris, Blamage, objavljen je 2014. zajedno s filmom o njegovom podrijetlu pod nazivom Nose. Nasomatto mirisi su različito opisani s ciljem da "evociraju stepene histerije", "pojačavaju sve manifestacije muške snage", "udišu vjeru u univerzalni mir i ljubav" i "evociraju magnetizam superheroja." 


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE