1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Escentric 05 Edt Unisex
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Escentric 05 Edt Unisex

256.00 KM

100mlŠIFRA 5060103310593

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+26 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

10


OPIS LINIJE

Escentric Molecules slavi parfumeriju kao umjetnost hemije. Mirisi su predstavljeni u binarnim parovima. Svaki par istražuje jednu aromu-molekul na dva različita načina. Miris Escentric naglašava jedinstveni karakter molekule arome sa sastojcima koji poboljšavaju njene ključne aspekte. Miris Molecule je radikalno minimalistički. Ne sadrži mirise, osim arome-molekule, čiste i pojedinačne. Mirisi Escentric i Molecule u svakoj se seriji prodaju zasebno.


OPIS PROIZVODA

Escentric 05 od Escentric Molecules parfem je za žene i muškarce. Ovo je novi miris. Escentric 05 je predstavljen 2020. Parfem je kreirao Geza Schoen. 


SASTOJCI

Gornje note su smreka, bergamot, ružmarin, lovor, naranča, list smokve, smokva i bosiljak; srednje note su čempres, hedione, iris, frezija i jasmin; bazne note su kašmirovina, Iso E Super, ambroxan, mošus, mastika i labdanum.


O BRENDU

Escentric Molecules je radikalno drugačija ideja u svijetu parfema. Mnogi smatraju i revolucionarna. Te priče često  su prerasle u legendu o senzualnoj delotvornosti intrigantnih molekula. Genijalna ideja parfimera Geze Schoena kojom je sve počelo bila je sljedeća: dva parfema lansirana su u istom trenutku kao omaž jednom jedinom sastojku ili hemijskoj aromi. Ma koliko ovo jednostavno zvučalo, nikad ranije nije urađeno. Kod brenda Escentric Molecules parfem pod imenom Escentric nosi miks sastojaka, 65% hemijskog ekstrakta Molecule-a, 35% su ostali sastojci, dok je Molecule čist aroma molekul, hemijski ekstrakt. Eksperiment je prerastao munjevitom brzinom u parfemski kult zahvaljujući izrazitoj senzualnoj djelotvornosti. Minimalistički čisti I intrigantni. Osvježavajući, nosivi I vibrantni. Parfemi o kojima legende ne prestaju da kruže, a razvijeni su sa jasnom namjerom da budu – neodoljivi.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE