1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Fusion D'issey Eau De Toilette

134.00 KM

50mlŠIFRA 3423478974555

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+13 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS LINIJE

ISSEY MIYAKE PARFUMS lansirao je svoj prvi miris L’EAU D’ISSEY 1992. godine. „L’eau“ je francuski za „voda“, a sama voda bila je inspiracija za L’EAU D’ISSEY. Pogled na vodu kao materijal ISSEY MIYAKE-a bio je polazna točka za miris, koji je imao trajni utjecaj na svijet parfema. Ovi mirisi se proizvode prema istim principima kao i dizajn odjeće ISSEY MIYAKE: neprestano donose nove mirise koji odgovaraju savremenom životu, temeljeni na konceptu traženja istinske prirode. 


OPIS PROIZVODA

Doživite svježu, živahnu i aditivnu aromu toaletne vode ISSEY MIYAKE FUSION D'ISSEY, solarnog mirisa za muškarce. Inspirisan dualitetom vulkana i stvoren od Nathalie Lorson, FUSION D'ISSEY savršeno snima kombinaciju toplog i hladnog. 


SASTOJCI

Pametna, muževna toaletna voda otvara se okrepljujućom eksplozijom začinjenog limuna i slatkog, mliječnog kokosa. Miris tada miješa meke, trajne tonove sandalovine sa vodenim mineralnim solarnim akordom, koji podsjeća na vulkansku šumu. Na kraju, osnovna nota eruptira zemljanim tonom pačulija, što rezultira uistinu hipnotičkim muškim mirisom.


O BRENDU

Issey Miyake je japanski modni dizajner poznat po inovacijama tkanine i korištenju tehnologije za izradu zanimljivih i praktičnih odjevnih predmeta. Miyake je rođen u Hirošimi 1938. godine, i bio je svjedok i preživjeli atomskog bombardovanja grada tokom Drugog svjetskog rata. Nakon studija grafičkog dizajna na Univerzitetu Tama Art u Tokiju, Mikyake je nastavio raditi za neke od najpoznatijih kouturiera 1960-ih. Preseljenje u Pariz dovelo je do posla za Guya Larochea i Givenchyja. Još jedan prijelaz u New York donio je priliku dizajniranja gotovih konfekcija za Geoffrey Beene. Miyake se 1970. vratila u Tokio, osnovala Miyake Design Studio i započela s proizvodnjom ženske mode. Miyakeovo veliko znanje o tkaninama dovelo je do inovacije u odijevanju odjeće koja koristi vruću presu za dodavanje trajnih pletiva haljinama koje su već bile izrezane i ušivene. Ostale inovativne mode iz Miyake-a uključuju A-POC (akronim za "komad odjeće") koje su cijevi od tkanine koje kupac može izrezati u različite oblike i stilove, te Issey Miyake linija (poznata i kao " Karfiol "izvan azijskog tržišta), linija košulja jedne veličine koja pristaje svim nositeljima i prodaje se u plastičnim tubama. Miyake se službeno povukla iz dizajna 1997, ali nastavlja sa nadgledanjem svih linija u kompaniji. Miyake također održava trgovinu u Japanu pod nazivom ELLTOB TEP. Issey Miyake mirisi nude se u kombinaciji s Beauté Prestige International, podružnicom Shiseido.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE