Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Silky Purifying Clear Gel Face Wash


108.00 KM

145 ml



ŠIFRA 4973167943328

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+11 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Sensai Silky Purifying


OPIS LINIJE

SENSAI ritual dvostrukog čišćenja je osmišljen da učinkovito otklanja dvije vrste nečistoća: masne (sebum, make up) i vodenaste (znoj) u dva jednostavna koraka.


OPIS PROIZVODA

Proizvod gelaste teksture za čišćenje koji nježno čisti kožu, pročišćava začepljene pore, kožu čini mekanom i ravnomjernom primjetno čišćom i blistavijom. Gel koji ne pjeni za novi način čišćenja kože. Za sve tipove kože


NAČIN KORIŠTENJA

Navlažite kožu. Istisnite dva potiska pumpice na dlan i ravnomjerno nanesite na kožu. Masirajte kružnim pokretima posebno u problematičnim zonama. Gel poprima bjelkastu boju topeći višak sebuma u porama. Temeljito isperite mlakom vodom.


SASTOJCI

Ekstrakt Koishimaru svile, ekstrakt ginsenga, Shiso ekstrakt iz kineskog bosiljka, Kanzo puder iz korijena sladića.


O BRENDU

SENSAI Smisao i znanost Japana. Slaveći ljepotu života, zagrljeni svilom, prosvijetljeni duboko iznutra.Predstavljajući jedinstvenu duhovnost japanske ljepote,način života i življenja kroz SENSAI. 
SENSAI pruža izvanredne učinke i sigurnost kroz fuziju tehnologija i sirovina, izvrsne formulacije, teksture i mirise proizvoda, neusporedivim osjećajima na koži, razrađenim pakiranjem i dizajnom. Naš krajnji cilj je omogućiti našim kupcima zadovoljstvo bez konkurencije, odgovarajuće ovom vrhunskom brandu. Ne propustite i Vi priliku da se uvjerite u moć svile i najnaprednijih sastojaka, ne prepuštajući ništa slučaju Posebni sastojci Sensai proizvoda su: ekstrakt Koishimaru svile (izvor najfinije japanke svile ;pospješuje zadržavanje vlage i čvrstoće); ekstrakt morske alge (pospješuje oporavak oštećenja DNK); CPX Vital ekstrakt (ekskluzivan kompleks za bolju hidrataciju, čvrstoću, borbu protiv bora i diskoloracije); Shilan ekstrakt (dobiven iz korijena ljubičaste orhideje,obnavlja kožu i stimulira rad ćelija); Kakyoku ekstrakt (štiti od diskoloracija); miris mjesečevog cvijeta (stimulira sintezu hijaluronske kiseline i pospješuje čvrstoću).


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE