Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Synchro Skin Radiant Lifting Foundation


128.00 KM

130



ŠIFRA 730852167346

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+13 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Shiseido make up


OPIS LINIJE

Difuzna matrica naglašava konture i stvara vizualnu dubinu za prirodan, trodimenzionalni izgled. Ekstrakt kore mandarine povećava blistavost kože. Smooth Trio Complex pruža24-satnu hidrataciju i udobnost bez osjećaja težine na koži.


OPIS PROIZVODA

Formula za srednje do potpuno prekrivanje prilagođena vašoj želji i potrebama s Light Adjusting inovativnom tehnologijom prilagodbe svjetla koja rješava 3 glavne prepreke: fine linije i bore, neujednačen tonus kože i gubitak hidratacije.


NAČIN KORIŠTENJA

Prije upotrebe dobro protresite bočicu. Okrenite pumpicu u stranu kako biste je otključali. Držite bočicu pod uglom i pritisnite prema dolje da dozirate proizvod. Nanesite puder nakon kreme, ravnomjerno od centra lica prema van.


SASTOJCI

Tehnologija koja podiže, ujednačava I zaglađuje ten što za rezultat ima blistavi finiš. Mikrokristali čine da koža djeluje glatka I zategnuta. Prozirne biserne čestice stvaraju ujednačenu površinu kože koje optimalno reflektuje svjetlo.


O BRENDU

Kompanija Shiseido simbolizuje ljepotu koja je zapravo harmonija tijela i duha. Njeno ime u prijevodu znači: „Kuća koja doprinosi kvalitetu života“ (SHI – izvor, SEI – život, DO- kuća).   Inovacije, kao i naučna istraživanja kompanija  preuzima od zapada, a sa istoka naslijeđuje filozofiju poštovanja prirode, kao i neophodnost usklađivanja sa njom.   Zahvaljujući stručnosti i iskustvu koje Shiseido laboratorije posjeduju, prioriteti Shiseido brenda su funkcionalnost, čulni doživljaj i maksimalna sigurnost koju pružaju Shiseido proizvodi  nudeći rješenja za lijepu, čistu kožu koja odolijeva starenju.       


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE