Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Papaya Enzyme Peel
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Papaya Enzyme Peel


96.00 KM
67.20 KM
50mlŠIFRA 641628002658

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+7 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Advanced Skincare


OPIS PROIZVODA

Glatka piling krema od papaje, koja nježno uklanja mrtve stanice,bez abrazije koristeći voćni enzim.Rezultat: Nova osvježena koža postaju glatka, vlažna i ponovno mineralizirana.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: 2x sedmično Nanijeti na očišćenu kožu, izbjegavajući osjetljiva područja oko očiju. Ostavite 10-15 minuta i isperite s mlakom vodom.


SASTOJCI

Papaja Zdrobljena papaja sadrži prirodni enzim zvan Papain koji nježno podiže mrtve stanice kože. Ananas Ananas sadrži enzim nazvan bromelain koji pomaže kod pilinga i pročišćavanja kože. Bladderwrack Poznata i kao Fucus Vesiculosus, ova smeđa morska alga je bogata mineralima i elementima u tragovima i ima moćna hidratantna svojstva.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE