Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Ultra Smart Pro-Collagen Enviro-Adapt Day Cream
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Ultra Smart Pro-Collagen Enviro-Adapt Day Cream


472.00 KM
330.40 KM
50ml


ŠIFRA 641628501229

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+33 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - ULTRA SMART Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Dnevna krema za lice, pomaže koži da se prilagodi mikro-klimatskim promjenama tokom dana, ostavljajući kožu glatkom i hidriranom.Kožu čini elastičnom,ublažava izgled dubokih ucrtanih linija, za mlađi i čvršći ten.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba:Ujutro nanijeti na čisto lice i vrat


SASTOJCI

ULTRA SMART kompleks otpornosti Sadrži Climatic Shock Adapter koji omogućava koži da se prilagodi klimatskim promjenama tijekom dana, za kožu koja se osjeća ojačano i izgleda blistavo u svim okruženjima. Takođe podržava prirodnu obrambenu barijeru kože, stvarajući nevidljivi štit koji pomaže u zaštiti od atmosferskog zagađenja, unutrašnjeg zagađenja i mikroprašine. ULTRA SMART Line Fighting Complex Podržava prirodno upravljanje kolagenom u koži kako bi se koža održavala u optimalnom stanju. Formulisan sa mješavinom 3 moćne alge i narandžastom afričkom bulbinom koji ciljaju na pojavu duboko postavljenih linija i bora, čvrstinu i elastičnost, za vidljive transformativne rezultate. ULTRA PAMETNA Aqua Shuttle Technology Inovativna tehnologija koja održava kožu intenzivno hidratiziranom uz polagano oslobađanje ekstrakta algi inkapsuliranog u sistemu za dostavu vode.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE