Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion Mask
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion Mask


315.00 KM
220.50 KM
50mlŠIFRA 641628501496

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+22 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - ULTRA SMART Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Revolucionarna maska protiv bora, koja pruža trostruku hidrataciju i ciljano djeluje na višestruke znakove starenja, dajući izvandredne rezultate.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: 3x sedmično na čistu kožu.Umasirati na područje lica i vrata i ostaviti 20 minuta da se proizvod apsorbira. Višak ukloniti toplom vodom ili blazinicama .


SASTOJCI

ULTRA SMART Line Fighting Complex Formulisan sa mješavinom 3 snažne alge i narandžastom afričkom bulbinom za ciljanje pojave duboko postavljenih linija i bora, čvrstine i elastičnosti, za vidljive transformativne rezultate. ULTRA SMART Hydra-Infusion Complex Formulisan sa natrijum hijaluronatom i vodom iz polinezijske lagune za trenutnu hidrataciju. Mješavina 2 crvene alge pomaže u smanjenju gubitka vode i dehidracije. ULTRA PAMETNA Aqua Shuttle Technology Inovativna tehnologija polako oslobađa ekstrakt algi inkapsuliran u sistemu za isporuku vode kako bi koža bila intenzivno hidratizirana tokom dana.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE