Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Ultra Smart Pro-Collagen Complex·12 Serum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Ultra Smart Pro-Collagen Complex·12 Serum


521.00 KM
364.70 KM
30mlŠIFRA 641628501557

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+36 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - ULTRA SMART Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Baršunasti serum, formuliran sa 12 specijaliziranih algi i Ultra Smart dron-peptid tehnologijom ciljano djeluje na višestruke znakove starenja i pomaže za postizanje mladolikog izgleda.Klinički dokazano smanjuje pojavu linija i bora za 28 dana.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: Koristiti svakodnevno 2 pumpice, ujutro i uvečer na očišćenu kožu, prije kreme.


SASTOJCI

ULTRA SMART Line Fighting Complex Formulisan sa mješavinom 3 snažne alge i narandžastom afričkom bulbinom za suzbijanje pojave duboko postavljenih linija i bora, čvrstine i elastičnosti, za vidljive transformativne rezultate. ULTRA SMART kompleks algi Formulisan sa 9 snažnih crvenih, zelenih i smeđih mikro i makro algi za poboljšanje izgleda čvrstoće i sjaja. ULTRA SMART Drone Peptide Technology Pametno cilja na određena područja kože kako bi pružila pojačanu hidrataciju i aktivne tvari protiv starenja.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE