Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Anti-Hair Loss Serum


63.00 KM

50ml



ŠIFRA 3253581759905

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+6 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS PROIZVODA

Ovaj napredni serum protiv opadanja kose dizajniran je da djeluje na životni ciklus kose kako bi spriječio opadanje vaše kose. Čini se da iz dana u dan kosa vraća svoju vitalnost, a vlasište je manje vidljivo jer je gubitak kose značajno smanjen.


O BRENDU

L'OCCITANE priča započinje 1976. godine, kada je njegov osnivač, Olivier Baussan, počeo destilirati eterična ulja i prodavati ih u svojoj voljenoj zemlji Provansi Opremljen optimizmom, kamiončićem i znanjem o biljkama, 23-godišnji Olivier Baussan upustio se, za početak, u preradu ulja ružmarina. Ovo ulje je prodavao lokalno i to je bio početak uspješne priče. Proširivši proizvodnju na sapune i kreme inspirirane zemljom u kojoj je odrastao, želja mu je bila dovesti prirodne proizvode u domove diljem svijeta. L'OCCITANE ima 6 jasnih pravila, usmjerenih na zaštitu našeg dragocjenog planeta i ophođenje prema ljudima s poštovanjem.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE