Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Stay On Me Fondotinta Spf20 Refill
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Stay On Me Fondotinta Spf20 Refill


39.00 KM
31.20 KM
52 Nudo Beige



ŠIFRA 8017834885941

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+3 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

O BRENDU

Diego Dalla Palma je legendarni make-up brand na tržištu koji se povezuje uz izraz 'talijanska ljepota'; rođen sredinom 70-tih godina, zahvaljujući talijanskom make-up artistu. Upravo je Diego zaslužan za pokretanje prave revolucije u make-up svijetu, stvarajući ga najpoznatijim specijalistom za talijanski imidž. Zahvaljujući profesionalnom pristupu ali uz smiono pomicanje granica, zahvaljujući originalnom jeziku, neobičnom i provokativnom vizualnom identitetu, brand je postao simbolična spona između talijanskih i internacionalnih profesionalaca.
 
Diego dalla Palma jedinstveni proizvodi su profesionalni i glamurozni u isto vrijeme. Profesionalni zato jer korigiraju, imaju visoke performanse i visoku kvalitetu. Glamurozni zato jer su ih odabrali profesionalci koji imaju ekspertizu i znanje. Prepuni su eksplozivnih boja. Iz tih razloga svoje najbolje proizvode nazivaju «High Performers» (proizvodi visokog učinka)


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE