Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Cool Water For Man Eau De Toilette


49.00 KM

40mlŠIFRA 3414202000510

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+5 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS LINIJE

Cool Water je svjež i oštar, jednostavan i jako muškast. Kreiran je od strane Pierre Buordona 1988. Zaostavština Davidoffa, jedinstveni osjećaj kvalitete i umjetnosti, ogleda se u svim mirisima ove linije.


OPIS PROIZVODA

Cool Water Man iz Davidoff-a, inspirisan snagom oceana, ovaj klasični muški miris već više od 25 godina daje muškarcima vitalni osjećaj intenzivne svježine. Svojom iskričavom morskom vitalnošću, ovaj legendarni miris priča je o čovjeku koji se u sjajnom zaronu uranja u vodu i pojavljuje ponovno. Davidoff Cool Water svježi je i aromatičan miris.


SASTOJCI

Gornje note uključuju mint i zelene nijanse, lavandu, korijander i ruzmarin. Srce ove vodice čine geranij, jasmin, sandalovina i neroli. Baza je komponovana od kedarovine, mošusa, ćilibara i duhana.


O BRENDU

Zino Davidoff Group je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Švicarskoj koja osim prestižnih mirisa, naočala, konjaka i kafića, proizvodi ekskluzivne satove, pisaće instrumente i kožne proizvode za sofisticiranu klijentelu. DAVIDOFF se obvezao okupiti najbolje materijale i sastojke koje svijet može ponuditi. Od dizajna, inspiracije i dorade - cilj je pružiti vrhunsku kvalitetu i pouzdanost. Sve je to dio DAVIDOFF filozofije savršenstva. Proizvodi koji nose marku DAVIDOFF moraju predstavljati najbolju kvalitetu, stil i pozitivan način života koji je prigrlio i sam osnivač tvrtke Zino Davidoff. Zino Davidoff (1906. - 1994.), kultiviran, otvoren i profinjen džentlmen, vizionarski biznismen i entuzijastični putnik istraživao je svijet radi inspiracije, uvijek u potrazi za vrhunskom kvalitetom. Bio je umjetnik sretnog života, uživao je u jednostavnim užicima koje život nudi i dijelio ih s prijateljima. Njegova stručnost, upornost i intuicija u kombinaciji s njegovom jedinstvenom ličnošću stekli su mu status legende. Danas, marka DAVIDOFF odjekuje diljem svijeta kao jedan od vrhunskih mehanizama ekskluzivnosti. Vrhunska kvaliteta i izvornost čine DAVIDOFF sinonimom za kozmopolitski luksuz. Zaostavština DAVIDOFF-ovog jedinstvenog osjećaja kvalitete i umjetnosti koji se izražava odražava se u svakom DAVIDOFF parfemu. Od pokretanja prvog mirisa 1984. godine, brend je postao jedan od najzvučnijih brendova mirisa, uključujući jedan od najuspješnijih mirisa ikad: DAVIDOFF Cool Water - poznati svjetski muški klasik predstavljen 1988. godine. Daljnji mirisi uključuju između ostalih DAVIDOFF Cool Water Woman, DAVIDOFF Cool Water Woman Sensual Essence, DAVIDOFF Hot Water, DAVIDOFF Adventure, DAVIDOFF Champion, DAVIDOFF The Game i DAVIDOFF Horizon. Najstarije izdanje nastalo je 1984. godine, a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE