Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Le Beau Eau De Toilette


174.00 KM

75ml



ŠIFRA 8435415017190

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+17 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

JPG LE BEAU MALE


OPIS LINIJE

Les Males edicija od Jean Paul Gaultiera, kako viralna, tako i seksipilna, odaje počast mitskoj figuri koja je zauvijek nedodirljiva; motoru. Ovi parfemi sa sobom donose nekonvencionalnu viziju osobi koja ih nosi.


OPIS PROIZVODA

Le Beau od Jean Paul Gaultier je drveni aromatični miris za muškarce. Ovo je novi miris. Le Beau je pokrenut 2019. godine. Le Beau su kreirali Quentin Bisch i Sonia Constant.


SASTOJCI

Gornja nota je bergamot;
srednja nota je kokos;
bazna nota je zrno tonke


O BRENDU

Jean Paul Gaultier je francuski modni dizajner čija je kolekcija prvi put predstavljena 1976. godine. Svoju karijeru je započeo slanjem njegovih skica poznatim dizajnerima u to vrijeme. Prvi parfem Gaultier je predstavio 1993. godine – poznati Jean Paul Gaultier EDP za žene, čije je ime kasnije promijenio u Classique. Nakon toga, 1995. godine lansiran je prvi muški parfem Le Male. Svi parfemi poznati su po specifičnom pakovanju u nekonvencionalnoj kompoziciji. Nemajući formalnu izobrazbu za modni dizajn, karijeru je započeo u mladosti slanjem svojih skica današnjim poznatim dizajnerima modne mode. Pierre Cardin i Jean Patou spadaju u dizajnere koji su prepoznali njegov talent i pomogli mu da započne u poslu. Poznati i kao modno zaljubljenik u modu, Gaultierovi dizajni pokrivaju raspon od ulične odjeće do haute couture. U 80-ima je predstavio suknje za muškarce i dizajnirao karakteristični konusni grudnjak koji je Madonna nosila početkom devedesetih. Flankersi s ograničenim izdanjem objavljeni su za mnoge mirise koji predstavljaju nove "mode" za boce. Jean Paul Gaultier proizvodi mirise u suradnji s tvrtkom Beaute Prestige International. Najranije izdanje nastalo je 1993., a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE