Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Gumin Anniversary Collection Eau De Parfum Unisex Fragrance


814.00 KM

100ml


ŠIFRA 8016741602559

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+81 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS LINIJE

Nova kreacija koja se pridružuje Mjesečevoj kolekciji, gdje se bajkoviti element sjećanja uvijek hrabropojavljuje kako bi istražio liniju koja razdvaja sjećanje od fantazije i magije od stvarnosti. Baš poput togtoplog zagrljaja, kreacija zatvorena u neuporedivu crnu bočicu s poklopcem u obliku dragulja, otvara se iobavija svog nositelja slatkoćom dragocjene tahiti vanilije protkane kontrastnim notama badema inaznakama limuna iz sorrento limuna i kalabrijske mandarine.


OPIS PROIZVODA

Bujno zelenilo, drvo i citrusi Gumin od Tiziana Terenzi čine ovaj miris 2016. primjerenim i muškarcima iženama koji vole biti primijećeni. Kreirao ga je talijanski parfimer Paolo Terenzi; ovaj unisex miris zaljetnu toplinu dizajniran je da traje od dana do noći. Gornje note citrusa uključuju ananas, narandžu, bergamot i mandarinu.


SASTOJCI

Gornje note su mandarina, ananas, narandža i bergamot;
srednje note su ozonske note, ljubičica, jantar,jasmin i ruža;
donje note su sandalovina, mošus, breza i agar drvo (oud).


O BRENDU

Tiziana Terenzi je porodična marka mirisa u vlasništvu jedne porodice, prije svega mirisnih svijeća, a zatim parfema. Osnovana je kao Cereria Terenzi 1968. godine u Cattolici, u prostoru od 16 kvadratnih metara, na entuzijazam osnivača Evelina Terenzi, koji je inovacijama nastavio porodičnu tradiciju: njegov otac Guglielmo učestvovao je u osnivanju voštani radovi koji su proizveli pobožne i pashalne svijeće za crkve. Uz pomoć supruge Luigije Mancini postavio je zanatsku laboratoriju u maloj sobi velike porodične kuće; prva cigla u onome što će postati priča o više od 40 godina, prenosila se na današnji dan, iz generacije u generaciju. Djeca Evelino Terenzi, Tiziana i Paolo sada su vlasnici branda. Tiziana Terenzi je dizajnerica, dok je Paolo Terenzi nos i predsjednik kompanije. Tiziana Terenzi relativno je novi brend mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2012., a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE