Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Girls Can Be Crazy Eau De Parfum


117.00 KM

30ml


ŠIFRA 3423473061557

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+12 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS LINIJE

Girls postaje ime potpisa Zadig&Voltairea, savršena inkarnacija nove ženstvenosti, slobodna, nesputana i drska! Hrabra paprat uvijena nježnim duetom kruške / graha Tonka i uzvišena vanilijom, te mošusom. Oda mirisnom oslobođenju!


OPIS PROIZVODA

Girls Can Be Crazy od Zadig & Voltaire je orijentalni miris vanilije za žene. Girls Can Be Crazy predstavljen je 2020. Parfem je kreirao Quentin Bisch. Girls Can Be Crazy je "ekscentrična" verzija kolekcije, za "glam" i "rock" stil. U slatkim orijentalnim notama nalaze se note kruške, zabavni Coca-Cola akord, sandalovina, jasmin i vanilija.


SASTOJCI

Gornje note su Coca-Cola i kruška;
srednje note su mahune Tonke i jasmin;
bazne note su vanilija, sandalovina, pačuli i mošus.


O BRENDU

Kroz modne kolekcije koje uključuju jakne s poderanim printom, puhasti džemperi i karirane majice, Zadig & Voltaire kombinira Gillierovu viziju bez napora, autonomnog odijevanja s energijom i intelektom ikona književnog i umjetničkog svijeta, od pisca Voltairea iz 18. stoljeća do glazbenih muza Patti Smith, Marianne Faithfull i Jane Birkin. Umjetnički direktor od 2006. godine, Cécilia Bönström, druga je polovica firme Zadig & Voltaire. Pretplatnik „manje je više“, Cécilia poklanja poseban stil i senzibilitet koji u savršenom balansu igraju osnivaču Thierryju Gillieru. Uz naklonost kazivanju priča, umjesto da jednostavno slijedi trendove, Cécilijeve kolekcije daju vječni kvalitet, pri čemu se svaki komad osjeća kao moderan, a nikad ne prolazan. Raskošni, svileni kašmiri i mekani, isprani pamukovi isprepliću se s suptilno androgim siluetama, što označava Cécilijin potpis. Smješteno u 16. okrugu, Zadig & Voltaire sa sjedištem je u jedinstvenom Hôtel Particulier Iéni, smještenom na desnoj obali u Parizu. S prekrasnim pogledom na Eiffelov toranj i ukrašenom bujnom baštom, ured je upečatljiva četverospratna zgrada u stilu Haussmanna. Izgrađen visokim stropovima, zamršenim oblikovanjem kruna i originalnom drvenom drvenom konstrukcijom, njegov ikoničan pariški stil spaja se sa suvremenom uredskom umjetnošću i namještajem, uhvativši nepokolebljivu mješavinu Zadig & Voltaire.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE