1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Collistar Perfect Tanning Protective Cream Spf 15

63.00 KM

150 MLŠIFRA 8015150260268

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+6 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS PROIZVODA

Bogata krema koja pruža visoku zaštitu od štetnog sunčevog zračenja i drugih spoljnih faktora. Pomaže koži da dobije raskošnu i ujednačenu preplanulu boju za veoma kratko vrijeme. Posebno se preporučuje na moru ili planini.


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite kremu na tijelo i lice neposredno prije izlaska na sunce. Vodootporna je, ali ponovite nanošenje ukoliko se duže sunčate ili kad osjetite potrebu.


SASTOJCI

Glicerol, proteinski hidrolizati pšeničnih klica i slatkog badema, ulja lješnika i nevena, biljni trigliceridi, Unipertan® (ATP, biljni proteinski hidrolizat, tirozin, vitamin B2), Unikontronzon®, vitamin E, UV-A, UV-B i infracrveni filteri.


O BRENDU

Collistar je kozmetička tvrtka osnovana u Italiji. Na svom samom početku bila je kozmetička divizija farmaceutske tvrtke sve dok Daniela Sacerdote nije 1982. preuzela vodeću menadžersku poziciju i postala poznatim kozmetičkim i parfumerijskim imenom. Collistar je kupila Bolton Group 1993. godine, a Daniela je i dalje držala svoje mjesto. 2006. godine osvojila je prvo mjesto na tržištu Global Beaute u svakom od dva segmenta - šminkanju i tretmanu. Collistar se u svojim oglasima smatra vrlo inovativnom tvrtkom; bila je prva koja je kreirala press uredničku kampanju, prva koja se prodaje isključivo u parfumerijama kako bi se reklamirala na radiju, a jedna je od prvih tvrtki koja je koristila internet (1995). Njihovi proizvodi poznati su u svijetu po visokokvalitetnom, specifičnom i modernom pakiranju. Acqua Attiva je prvi muški miris ove poznate marke, predstavljen 2009. godine, inspiriran Italijom i mediteranskim morem i vegetacijom. Dizajner Collistar ima 19 parfema u svojoj bazi mirisa. Collistar je nova marka mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije je iz 2018. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE