1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Hand In Hand Rose & Oudh Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Hand In Hand Rose & Oudh Eau De Parfum

330.00 KM
214.50 KM
50ml Eau de ParfumŠIFRA 8436543920284

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+21 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

White


OPIS LINIJE

White Collection objedinjuje vrlo ekskluzivne mirise, koji su nekoć bili rezervirani samo za specifična tržišta i ekskluzivna prodajna mjesta kao što su: Bergdorf, Goodman, Saks, Fifth Avenue ili Bloomingdale's. Linija je prožeta originalnim kreacijama.


OPIS PROIZVODA

Parfem koji na potpuno drugačiji način kombinira iznimno luskuzne sastojke orijentalne ruže i agar drveta, odnosno oud. Orijentalan miris koji ima osvježavajuće note čistoće u spoju s lepršavim začinima i zagasitim, drvenim tonovima.


NAČIN KORIŠTENJA

Primjena na kožu


SASTOJCI

Glavne note ovog parfema su linearno raspoređene: bugarska ruža, rozi papar, orijentalni začini, te glavni – oud.


O BRENDU

Obitelj Monegal je najveće i najstarije ime u španjolskoj tradiciji stvaranja parfema. Od 1906. godine potječe tradicija stvaranja najfinijih parfema i sapuna, kada se otvorila Myrurgia, obiteljsko postrojenje s nebrojeno puno laboratorija i parfumera. Zbog svog prestiža i najkvalitetnijih mogućih sastojaka za parfeme, dobili su kraljevski pečat i postali službenim parfumerima španjolske kraljevske obitelji. Dan danas, Monegal parfemi koriste najekskluzivnije parfemske sirovine koje su dostupne na tržištu, a odlikuju se čistim, postojanim i snažnim mirisom. Ramon Monegal je parfumer 4. generacije svoje obitelji i nastavlja tradiciju stvaranja luksuznih, a pristupačnih parfema. Svaka kreacije nosi njegov potpis, a to su rafiniranost i pretakanje emocija u bočicu. Ova kuća u sebi ima nekoliko kolekcija. Memory Collection je inspirirana osobnim događajima iz života, kao što je na primejr Harley Davidson motor ili berba naračni u Andaluziji. Spanish Kolekcija je posvećena španjolskoj kulturi, a u njoj se nalazi i bestseller brenda, Flamenco, parfem koji je senzualan i opojan. Za sve ljubitelje mošusa, tu je White Collection koja kombinira bijeli mošus u srcu i bazi parfema. Tu je također i Ibiza, simbol hippy generacije i 60-ih godina prošlog stoljeća kada je rock'n'roll postao popularan te naposlijetku, Monegal uvijek napravi i posebne kreacije koje odstupaju od konvencionalnog, a to je Oud linija i njegove limitirane edicije.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE