1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Man Wood Neroli Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Man Wood Neroli Eau De Parfum

163.00 KM

60mlŠIFRA 783320403903

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+16 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

NEROLI


OPIS LINIJE

Parfumer Alberto Morillas je definitivno znao šta radi sa šumskim floralno-mošusnim notama muških parfema linije Neroli koji su postali jedni od simbola ove parfumske kuće – Bvlgari.


OPIS PROIZVODA

Parfem inspirisan prirodom i mediteranskom svjetlošću, modernim i neočekivanim kontrastom stvorenim s vrlo muškim, a istovremeno odvažnim šumom i svjetlošću koju izražava cvijet Neroli, podsjećajući na DNK ove marke. Prestanite s rutinom - Istražite novi svijet, istražite sebe; topla svjetlost promijenit će Vaš osjećaj i omogućiti Vam da se ponovno povežete i postanite građanin prirode.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine kipriol ulje i nargamota; srednje note sastoje se od kože, bijelog mošusa, jantarovine i šumskih nota.


O BRENDU

Bulgari (stilizovan kao BVLGARI) je talijanski luksuzni brend poznat po svom nakitu, satovima, mirisima, dodacima i kožnim proizvodima. Jedan je od najluksiznijih talijanskih brandova, prepoznatiljiv po svom rimskom potpisu. Svoju istoriju, inspiraciju Starim Rimom prenosi i kroz sve svoje linije parfema.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE