Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
1 besplatan uzorak uz kupovinu
NOVO
AKCIJA
K Eau De Toilette
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

K Eau De Toilette

137.00 KM
123.30 KM
50 mlŠIFRA 3423473042853

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+12 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

K by Dolce&Gabbana


OPIS LINIJE

Kako bi otkrio suštinu mirisa K by Dolce&Gabbana, fotograf Mariano Vivanco odabrao je postaviti priču u srce Italije - u slikovito selo Montepulciano On je kralj svoje svakodnevnice i s ponosom nosi svoju krunu.


OPIS PROIZVODA

D&G predstavlja K by Dolce&Gabbana - novi muški miris koji slavi novu eru muževnosti. Miris predstavlja otjelovljenje sigurnog muškarca.On slijedi svoj put i povrh svega njeguje porodicu i voljene osobe.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože, s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća, iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

Gornje note: crvena narandža, sicilijanski limun, grejpfrut, juniper Srednje note: muškatna kadulja, pimento, geranium, lavanda Bazne note: pačuli, vetiver, cedar


O BRENDU

Godine 1990. Domenico Dolce koji je bio krojač i Stefano Gabbana koji je bio grafički dizajner, lansirali su i svoj prvi miris “Parfum” koji je dobio brojne nagrade i pohvale kao najbolji ženski miris. Takav uspjeh bio je suđen da se ponovi godinu za godinom i na drugim Dolce&Gabbana mirisima. To je priča koja se trajno razvija i koja ostaje vjerna njihovom originalnom idealu: kombinaciji strasti i ljubavi na stvaranju modnih predmeta – mediteranski senzualnih, duhovitih i glamuroznih, inovativnih, modernih, luksuznih i krajnje kreativnih. Odnos između Dolce&Gabbana i parfema je jedna duga ljubavna priča. Kao što njihova odjeća naglašava žensko ili muško tijelo, tako Dolce&Gabbana mirisi otkrivaju njihovu ličnost. Pažnja koja se poklanja detaljima koja čini Dolce&Gabbana kreacije krojačkim remek djelom jednako je važna prilikom kreiranja njihovih parfema. Svaka pojedinačna nota i najnježnija aroma ima precizno definisan cilj - da napravi miris koji će biti ogledalo osobe koja ga nosi.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE